ברוך דנון רואה חשיבות עליונה בהנגשת אתר האינטרנט שלה לאנשים עם מוגבלות. אתר נגיש משפר את הנוחות וקלות השימוש בו לאנשים עם מוגבלות.

האינטרנט מהווה כיום את המאגר הגדול ביותר לחופש המידע עבור כלל המשתמשים ומשתמשים בעלי מוגבלויות בפרט. ככזה, אנו שמים חשיבות רבה במתן אפשרות שווה לאנשים עם מוגבלות לשימוש במידע המוצג באתר ולאפשר חווית גלישה טובה יותר.

אנו שואפים להבטיח כי השירותים הדיגיטליים יהיו נגישים לאנשים עם מוגבלויות מתוך אמונה כי לכל אדם מגיעה הזכות לחיות בשוויון, כבוד, נוחות ועצמאות.

כדי לממש הבטחה זו, אנו שואפים לדבוק ככל האפשר בהמלצות התקן הישראלי לנגישות תכנים באינטרנט ובמסמך WCAG2.1 הבינלאומי.

האתר מספק מבנה סמנטי עבור טכנולוגיות מסייעות ותמיכה בדפוס השימוש המקובל להפעלה עם מקלדת בעזרת מקשי החיצים, Enter ו- Esc ליציאה מתפריטים וחלונות. ראו סעיף תפעול האתר להרחבה.

מותאם לתצוגה בדפדפנים הנפוצים ולשימוש בטלפון הסלולארי.

כיצד עובדת ההנגשה באתר?

באתר מוצב תפריט הנגשה. לחיצה על התפריט מאפשרת פתיחת כפתורי ההנגשה. לאחר בחירת נושא בתפריט יש להמתין לטעינת הדף.

התוכנה פועלת בדפדפנים הפופולריים: Chrome, Firefox, Safari, Opera.

אפשרויות הנגישות בתפריט:

 

סייגים לנגישות ופניות בנושא נגישות

אנו ממשיכים להשקיע מאמצים רבים בהנגשת האתר. יחד אם זאת, יתכן כי יתגלו חלקים באתר שטרם נגישים. אם נתקלתם בבעיה או שיש לכם הערה או שאלה, נשמח אם תכתבו לנו הודעת דוא”ל ____________________או תשלחו מכתב לכתובת:  _________________ וכן ניתן להתקשר לטלפון​:_________

פניה לרכז הנגישות

אם במהלך הגלישה באתר נתקלתם בקושי בנושא נגישות, צוות הנגישות של החברה עומד לרשותכם במגוון ערוצים לפנייה בנושאי נגישות, נשמח לקבל מכם משוב.

עפ”י חוק בארגונים בעלי 25 עובדים ומעלה, יש למנות רכז נגישות שיהיה אחראי על כל הסדרי הנגישות של הארגון. יש לספק (חובה) את פרטי רכז הנגישות בארגון (שם, טלפון, אימייל).

במידה והנכם גוף קטן מ25 עובדים – ניתן למחוק חלק זה

פרטי רכז/ת נגישות בחברה

שם:  _________________

טלפון: _________________________

אימייל: _____________________

כתובת למשלוח דואר:  ___________________

* יש לעדכן את פרטי רכז/ת הנגישות בחברה ויותר מאמצעי התקשרות אחד עימו.